•  
  • Home
  • |
  • Maak werk van Vers!

Maak werk van vers!Welkom op de website Maak werk van Vers! van het Centrum voor Kennis en Ontwikkeling en het GF Groothandelsfonds en Ambulante Handel. Op deze website laten we je kennis maken met de gezonde en inspirerende wereld van groente en fruit. Een wereld die volop in beweging is. We willen met z’n allen steeds gezonder gaan leven en vinden het belangrijk om hiervoor onze voeding aan te passen. Dagelijks zijn er duizenden Nederlanders aan het werk in de versbranche. Er zijn vele leuke en uitdagende banen in onze sectoren, maar niet iedereen weet precies welke.

Op deze website wordt onder de kop ‘studiemateriaal’ informatie gegeven over onze branche. Je kan zien welke werkzaamheden er allemaal zijn en welke beroepen daarbij horen, maar ook wat de doorgroeimogelijkheden zijn. Daarnaast kan je op deze website filmpjes en plaatjes vinden over tal van onderwerpen in de versbranche. Ook als je op zoek bent naar een leuke stage plek vind je op deze website veel informatie.

Wij wensen je veel plezier.  

Nieuws

Opleidingssubsidie groenten en fruit groothandel in 2018
Opleidingssubsidie groenten en fruit groothandel in 2018
19-10-2017
Het Groenten en Fruit Groothandelsfonds stimuleert het opleiden en ontwikkelen van medewerkers binnen de branche, onder meer door aan bedrijven een subsidie te verstrekken voor de kosten van bepaalde opleidingen.