•  
  • Home
  • |
  • Maak werk van Vers!

Maak werk van vers!Welkom op de website Maak werk van Vers! van het Centrum voor Kennis en Ontwikkeling en het GF Groothandelsfonds en Ambulante Handel. Op deze website laten we je kennis maken met de gezonde en inspirerende wereld van groente en fruit. Een wereld die volop in beweging is. We willen met z’n allen steeds gezonder gaan leven en vinden het belangrijk om hiervoor onze voeding aan te passen. Dagelijks zijn er duizenden Nederlanders aan het werk in de versbranche. Er zijn vele leuke en uitdagende banen in onze sectoren, maar niet iedereen weet precies welke.

Op deze website wordt onder de kop ‘studiemateriaal’ informatie gegeven over onze branche. Je kan zien welke werkzaamheden er allemaal zijn en welke beroepen daarbij horen, maar ook wat de doorgroeimogelijkheden zijn. Daarnaast kan je op deze website filmpjes en plaatjes vinden over tal van onderwerpen in de versbranche. Ook als je op zoek bent naar een leuke stage plek vind je op deze website veel informatie.

Wij wensen je veel plezier.  

Nieuws

200 werkzoekenden met een achterstand tot de arbeidsmarkt helpen
Bedrijven kunnen in aanmerking komen voor loonkostensubsidie!! Aanmelden kan nog steeds!!
20-10-2016
Wat houdt de maatregel in? In de GF branche is een afspraak gemaakt om 200 werkzoekenden met een achterstand tot de arbeidsmarkt toe te leiden.