Functie
Alle functies
Keurmeester
Medewerker kwaliteitszorg
Thema
Alle thema's
Arbo en Veiligheid
Financieel
ICT en computergebruik
Kwaliteitszorg
Leidinggeven en Communicatie
Logistiek en transport
Management
Marketing en Commercie
Ondernemerschap
Productie
Productkennis
Supply Chain Management
Taaltrainingen
Opleidingsniveau
Alle niveau's
VMBO
MBO
HBO
WO

Opleider

EBC taleninstatuut
Liesbeth van Kerkhof
0164-265679
E-mail
Website

Kosten

EBC verzorgt taaltrainingen in het Nederlands (voor Nederlanders en voor anderstaligen), Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Portugees, Braziliaans, Turks, Pools, Roemeens, Bulgaars, Russisch, Chinees.

Thema

Taaltrainingen

Opleidingsniveau

-

Duur

Data en locaties

Nog niet bekend

613 Taaltraining op maat

Een intensieve spoedcursus of een langer durende training als er wat minder haast bij is. Uw medewerker leert hoe hij vloeiend en correct een vreemde taal of Nederlands spreekt. Hij kan dan in de werksituaties al zijn kennis en kunde inzetten en een waardevolle bijdrage leveren aan de groei van uw onderneming.

Met ruim een kwart eeuw ervaring mag EBC zich rekenen tot de top tien van de taleninstituten in Nederland. Onze doorgewinterde docenten, Near Native of Native Speakers, maken gebruik van de meest moderne audio/visuele hulpmiddelen. Dankzij hun kwaliteiten leren uw medewerkers snel de taal die zij nodig hebben in hun werksituatie. Vanaf dat moment kunnen zij succesvoller functioneren. Cursusduur Individuele cursussen (locatie Bergen op Zoom) Een spoedcursus duurt 5 dagen fulltime. Een semi-spoedcursus duurt 10 dagdelen of avonden, naar wens in te roosteren. Indien gewenst wordt de cursusduur en intensiteit aangepast. Groepscursussen (locatie incompany) Een groepscursus duurt meestal 10 tot 15 weken met een of twee bijeenkomsten van 2 uur per week. Indien gewenst wordt de cursusduur en intensiteit aangepast. Cursusprijs De prijs van de cursus is afhankelijk van de cursusduur, cursustype en het aantal deelnemers Voorbeeld: Groepscursus van 20 uur voor 6 personen € 460,-- excl. BTW per deelnemer. Individuele spoedtraining 5 dagen inclusief avondprogramma € 2050,-- excl. BTW, individuele semi-spoedtraining 10 dagdelen/avonden € 2050,-- excl. BTW. Alle cursisten kunnen zonder extra kosten thuis inloggen op een e-learning oefenprogramma voor extra woordenschat en grammatica Vergoeding De vergoeding bestaat uit 50% van de cursuskosten (excl. BTW). Welke talen EBC verzorgt taaltrainingen in het Nederlands (voor Nederlanders en voor anderstaligen), Engels, Frans, Duits, Spaans, Italiaans, Portugees, Braziliaans, Turks, Pools, Roemeens, Bulgaars, Russisch, Chinees.

Inschrijven

Door hieronder uw gegevens in te vullen kunt u zich inschrijven voor de gekozen opleiding. U ontvangt van ons een e-mail om te bevestigen dat uw gegevens goed ontvangen zijn. De opleider zal vervolgens contact met u opnemen om uw inschrijving definitief te maken.


Datum en locatie

Deelnemer

Geslacht
Voorletter(s)
Tussenvoegsel
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
E-mail
Telefoon

Contactgegevens bedrijf

Bedrijfsnaam
Geslacht
Voorletter(s)
Tussenvoegsel
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
E-mail
Telefoon
Controle
* Verplichte velden

Contact

Door hieronder uw gegevens in te vullen kunt u contact opnemen over de gekozen opleiding.


Naam
Bedrijfsnaam
E-mail
Telefoon
Vraag
Controle
* Verplichte velden

Nieuws

Opleidingssubsidies en de AVG
08-06-2018
De invoering van de Algemene Verordening Gegevensverwerking brengt voor bedrijven een grote verantwoordelijkheid met zich mee.