Aanpassing subsidievoorwaarden 2019

woensdag 12 december 2018
Met ingang van 1 januari 2019 wijzigen de subsidie voorwaarden van het fonds. De complete voorwaarden en het nieuwe declaratieformulier vind je op de website van het fonds.
Lees meer

Opleidingssubsidies en de AVG

vrijdag 8 juni 2018
De invoering van de Algemene Verordening Gegevensverwerking brengt voor bedrijven een grote verantwoordelijkheid met zich mee. De persoonsgegevens die u van uw medewerkers heeft verzameld moeten goed beschermd zijn en mogen niet zomaar met derden gedeeld worden.
Lees meer

Medewerkers minder geboeid door meer inzet flexwerkers

woensdag 3 januari 2018
In de groenten en fruit groothandel, waar sprake is van pieken en dalen, is een flexibele schil nodig. Maar maak deze niet groter dan nodig, is het advies van TNO.
Lees meer

Opleidingssubsidie groenten en fruit groothandel in 2018

donderdag 19 oktober 2017
Het Groenten en Fruit Groothandelsfonds stimuleert het opleiden en ontwikkelen van medewerkers binnen de branche, onder meer door aan bedrijven een subsidie te verstrekken voor de kosten van bepaalde opleidingen.
Lees meer

Waar sta jij?

vrijdag 10 maart 2017
Het is bijna voorjaar. Een goed moment om eens stil te staan wat je wilt gaan doen. De volgende vragen kunnen daarbij helpen: Hoe heb je de afgelopen werkperiode ervaren? Doe je de dingen waar je goed in bent? Zit je op de juiste plek? Hoeveel motivatie en energie haal je uit je werk?
Lees meer

De leertrends onder werknemers in Nederland

vrijdag 10 maart 2017
Er wordt veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van coachende en communicatieve vaardigheden van medewerkers. E-Learning en Blended Learning zijn inmiddels een marktstandaard geworden: 60% van de werknemers heeft er al ervaring mee.
Lees meer

Werk verandert, verander mee

vrijdag 3 maart 2017
Hoe ziet de toekomst van werk in de GF Groothandel eruit? Hoe maak ik mijn medewerkers bewuster van hun eigen loopbaan?Hoe blijven mijn medewerkers enthousiast en gemotiveerd aan het werk?Hoe kunnen mijn medewerkers ervoor zorgen dat zij nu en in de toekomst inzetbaar blijven?
Lees meer

Subsidie op bijna alle bedrijfsrelevante opleidingen

vrijdag 27 januari 2017
In 2017 doet het GF Groothandelsfonds een pilotproject, waarbij bedrijven voor bijna alle bedrijfsrelevante opleidingen subsidie kunnen ontvangen. Bedrijven in de GF sector zijn steeds meer actief met het opleiden van medewerkers.
Lees meer
Subsidie Health Check

Subsidie Health Check

donderdag 4 februari 2016
De Health check voor werknemers in de groente en fruit groothandelDe Health check is onderdeel van het sectorplan van het GF Groothandelsfonds en heeft als doel de duurzame inzetbaarheid van vakmensen in de groente en fruitgroothandel te verbeteren.
Lees meer

GF Branche Opleidings Platform (BOP)

dinsdag 1 september 2015
Het Branche Opleidingsplatform is online! Het is een platform dat scholingsinformatie toegankelijk maakt. Het informeert medewerkers, werkgevers en opleiders over opleidings-routes en loonbaanperspectieven. Dit is een heel mooi initiatief om vakmanschap te bevorderen en te behouden.
Lees meer

Archief