Premie 2020

vrijdag 17 januari 2020
Aan het begin van het nieuwe jaar worden er altijd veel vragen gesteld over de premie die bedrijven in de sector afdragen aan het Groenten en Fruit Groothandelsfonds. De premie is vastgesteld voor de gehele looptijd van de cao, van 2018 tot en met 2022.
Lees meer

Wijzigingen voorwaarden opleidingssubsidie

vrijdag 15 november 2019
Het Groenten en Fruit Groothandelsfonds stimuleert het opleiden en ontwikkelen van medewerkers binnen de aangesloten bedrijven, onder meer door aan bedrijven een subsidie te verstrekken voor de kosten van cursussen, trainingen en opleidingen die door medewerkers in de sector worden gevolgd.
Lees meer

Resultaten sectorplan

woensdag 30 oktober 2019
Het Groenten en Fruit Groothandelsfonds heeft in de periode 2015 - 2017 diverse projecten uitgevoerd in het kader van de sectorplanregeling. De sectorplan regeling was een van de maatregelen die door de overheid genomen werden om de gevolgen van de economische crisis te ondervangen.
Lees meer

Aanpassing subsidievoorwaarden 2019

woensdag 12 december 2018
Met ingang van 1 januari 2019 wijzigen de subsidie voorwaarden van het fonds. De complete voorwaarden en het nieuwe declaratieformulier vind je op de website van het fonds.
Lees meer

Opleidingssubsidies en de AVG

vrijdag 8 juni 2018
De invoering van de Algemene Verordening Gegevensverwerking brengt voor bedrijven een grote verantwoordelijkheid met zich mee. De persoonsgegevens die u van uw medewerkers heeft verzameld moeten goed beschermd zijn en mogen niet zomaar met derden gedeeld worden.
Lees meer

Medewerkers minder geboeid door meer inzet flexwerkers

woensdag 3 januari 2018
In de groenten en fruit groothandel, waar sprake is van pieken en dalen, is een flexibele schil nodig. Maar maak deze niet groter dan nodig, is het advies van TNO.
Lees meer

Opleidingssubsidie groenten en fruit groothandel in 2018

donderdag 19 oktober 2017
Het Groenten en Fruit Groothandelsfonds stimuleert het opleiden en ontwikkelen van medewerkers binnen de branche, onder meer door aan bedrijven een subsidie te verstrekken voor de kosten van bepaalde opleidingen.
Lees meer

Waar sta jij?

vrijdag 10 maart 2017
Het is bijna voorjaar. Een goed moment om eens stil te staan wat je wilt gaan doen. De volgende vragen kunnen daarbij helpen: Hoe heb je de afgelopen werkperiode ervaren? Doe je de dingen waar je goed in bent? Zit je op de juiste plek? Hoeveel motivatie en energie haal je uit je werk?
Lees meer

De leertrends onder werknemers in Nederland

vrijdag 10 maart 2017
Er wordt veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van coachende en communicatieve vaardigheden van medewerkers. E-Learning en Blended Learning zijn inmiddels een marktstandaard geworden: 60% van de werknemers heeft er al ervaring mee.
Lees meer

Werk verandert, verander mee

vrijdag 3 maart 2017
Hoe ziet de toekomst van werk in de GF Groothandel eruit? Hoe maak ik mijn medewerkers bewuster van hun eigen loopbaan?Hoe blijven mijn medewerkers enthousiast en gemotiveerd aan het werk?Hoe kunnen mijn medewerkers ervoor zorgen dat zij nu en in de toekomst inzetbaar blijven?
Lees meer

Archief