GF Branche Opleidings Platform (BOP)

Het Branche Opleidingsplatform is online!
Het is een platform dat scholingsinformatie toegankelijk maakt. Het informeert medewerkers, werkgevers en opleiders over opleidings-routes en loonbaanperspectieven.
Dit is een heel mooi initiatief om vakmanschap te bevorderen en te behouden.

Het Branche Opleidingsplatform iets voor jou?
Het Branche Opleidingsplatform richt zich op een goede aansluiting van het onderwijsaanbod op de vraag vanuit werkgevers en werknemers. Het geeft jou scholingsadvies op maat, kwalificeert jou door middel van het afgeven van branche erkende diploma’s, geeft jou inzicht in de stappen die je kunt zetten om je te ontwikkelen. Het beantwoordt vragen zoals: Wat wordt er eigenlijk van mij verwacht in deze functie? Hoe kan ik aan die verwachtingen voldoen?

Daarnaast bied het je de kans om je te profileren in je werk door het verkrijgen van de Meestertitel ‘GF Vakkanjer’ voor excellent vakmanschap. De titel ‘GF Vakkanjer’ laat zien waar hedendaags vakmanschap voor staat.

Zo wordt excellent vakmanschap binnen de GF groothandel zichtbaar en wordt de waarde hiervan uitgedrukt. Je krijgt hiermee dan ook waardering voor het vak en toont je bereidheid om jezelf te blijven ontwikkelen. Een titel voor de vakman/vakvrouw met beroepstrots en beroepseer!
Wil jij in aanmerking komen voor deze titel? Kijk dan snel op /pages/157/Projecten/Vakkanjer.html

Hebben wij je interesse gewekt?
Registreer je dan als werknemer via https://groothandel.brancheopleidingsplatform.nl/home/ .
Je ontvangt dan je persoonlijke pas en kunt online je gegevens inzien en je aanmelden voor diverse activiteiten, opleidingen en trainingen.

Deze pas kun je ook gebruiken wanneer je een examen moet afleggen of bijvoorbeeld activiteiten onderneemt ten behoeve van je certificering als Vakkanjer. Je pas wordt dan gescand en je ondernomen activiteiten worden dan automatisch geregistreerd onder jouw persoonlijke BOP nummer in het Branche Opleidingsplatform. Daardoor heb je altijd een up-to-date overzicht van jouw persoonlijke stand van zaken. Voorwaarde is overigens wel dat je werkgever zich ook aanmeld bij het Branche OpleidingsPlatform. Mocht je vragen hebben, neem dan contact met ons op door een email te sturen naar support@brancheopleidingsplatform.nl

Werkgever
Wilt u, als werkgever, zien welke trainingen relevant zijn voor welke werknemer, of er een subsidie regeling is en welke opleiders de opleidingen/trainingen aanbieden? Meldt u dan aan als werkgever, door een email te sturen naar support@brancheopleidingsplatform.nl en krijg inzicht in de opleidingsroutes en loopbaanperspectieven van uw medewerkers op basis van zijn/haar cao functie.

Over Branche Opleidingsplatform
Drie organisaties zijn de initiatiefnemers van het Branche Opleidingsplatform, AGF CKO, GF Groothandelsfonds en BOAH.

Zij stimuleren werknemers een (beroeps)opleiding te volgen en ook daarna te blijven leren. Dit doen ze niet door zelf cursussen, trainingen of scholing aan te bieden, maar door informatie te geven over de opleidingsmogelijkheden, actief door te verwijzen en te informeren over subsidie mogelijkheden.

Ga hier naar de website van het Branche Opleidingsplatform.