Functie
Alle functies
Keurmeester
Medewerker kwaliteitszorg
Thema
Alle thema's
Arbo en Veiligheid
Financieel
Kwaliteitszorg
Leidinggeven en Communicatie
Logistiek en transport
Management
Marketing en Commercie
Ondernemerschap
Productie
Productkennis
Supply Chain Management
Taaltrainingen
Opleidingsniveau
Alle niveau's
VMBO
MBO
HBO
WO

Opleider

Commerce Talen

071-5892224/06-24663283
E-mail
Website

Kosten

Maximaal € 2.736,00

Thema

Taaltrainingen

Opleidingsniveau

-

Duur

40 uur

Data en locaties

Nog niet bekend

613 Commerce Talen en Taaltrainingen

Commerce Talen is gespecialiseerd in taaltrainingen voor bedrijven. Taaltrainingen geven wij in-company in het hele land. Wij leveren maatwerk en stemmen de taaltraining af op uw functie, wensen en leerdoelen.

Bedoeld voor
Medewerkers die regelmatig contact hebben met buitenlandse leveranciers of klanten. U leert wat u nodig heeft voor een goed contact met internationale zakenrelaties.

Inhoud
De taaltrainer voert een intakegesprek met u, waarin de te trainen vaardigheden worden bepaald. Bijvoorbeeld: kennismaken, informatie vragen, acquisitie, rondleiden, bedrijf presenteren, product presenteren, vergaderen, onderhandelen, bestellen, inkopen, verkopen, offreren, omgaan met klanten, klachtafhandeling, telefoneren, e-mailen.

Talen
Frans, Duits, Engels, Spaans, Italiaans, Nederlands, Grieks, Hongaars, Portugees, Deens, Fins, Noors, Zweeds, Pools, Tsjechisch, Russisch.

Resultaat
Het resultaat van een training is dat u zich beter en duidelijker uit kunt drukken in de vreemde taal. Met meer zekerheid, overtuiging en zelfvertrouwen. Uw luistervaardigheid is toegenomen en uw woordenschat is uitgebreid. U kent de zakencultuur en omgangsvormen, waardoor uw contacten met zakenrelaties soepeler verlopen.

Cursusduur
Wij geven groepstrainingen en individuele trainingen vanaf 20 lesuren. U kiest zelf de training. Bijvoorbeeld een Flex training van 20 x 2 uur, 16 x 2.5 uur of 13 x 3 uur of een intensieve training van 5 x 7 uur in één week.

Lesgeld
Het lesgeld is afhankelijk van de duur van de taaltraining en van het aantal deelnemers. Bijvoorbeeld: een individuele training van 40 uur € 2.736, een groepstraining van 40 uur met 6 deelnemers € 728 per cursist, een groepstraining van 30 uur met 6 deelnemers voor € 546 per cursist. Een individuele training van 35 uur in één week € 2.268. Het lesgeld is excl. btw, lesmateriaal en de reiskosten van de taaltrainer.

Cursusnummer
613

Vergoeding
Vergoeding 50% via GF Groothandelsfonds

 

 

Inschrijven

Door hieronder uw gegevens in te vullen kunt u zich inschrijven voor de gekozen opleiding. U ontvangt van ons een e-mail om te bevestigen dat uw gegevens goed ontvangen zijn. De opleider zal vervolgens contact met u opnemen om uw inschrijving definitief te maken.


Datum en locatie

Deelnemer

Geslacht
Voorletter(s)
Tussenvoegsel
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
E-mail
Telefoon

Contactgegevens bedrijf

Bedrijfsnaam
Geslacht
Voorletter(s)
Tussenvoegsel
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
E-mail
Telefoon
Controle
* Verplichte velden

Contact

Door hieronder uw gegevens in te vullen kunt u contact opnemen over de gekozen opleiding.


Naam
Bedrijfsnaam
E-mail
Telefoon
Vraag
Controle
* Verplichte velden

Nieuws

Premie 2020
17-01-2020
Aan het begin van het nieuwe jaar worden er altijd veel vragen gesteld over de premie die bedrijven in de sector afdragen aan het Groenten en Fruit Groothandelsfonds.