Functie
Alle functies
Keurmeester
Medewerker kwaliteitszorg
Thema
Alle thema's
Arbo en Veiligheid
Financieel
Kwaliteitszorg
Leidinggeven en Communicatie
Logistiek en transport
Management
Marketing en Commercie
Ondernemerschap
Productie
Productkennis
Supply Chain Management
Taaltrainingen
Opleidingsniveau
Alle niveau's
VMBO
MBO
HBO
WO

Opleider

Language switch Language Switch
A. Wolters
06-51 39 96 30
E-mail
Website

Kosten

€ 475,-- per deelnemer (bij een groep van 12 deelnemers)

Thema

Taaltrainingen

Opleidingsniveau

-

Duur

10 bijeenkomsten + online cursussen (12 lessen)

Data en locaties

Nog niet bekend

613 Taalcursus Pools voor Nederlanders

Heeft u Poolse medewerkers in dienst? Dan kan het gebeuren dat zij uw werkinstructies niet begrijpen en hun taken niet goed uitvoeren. Dat is geen kwestie van onwil, maar komt doordat jullie elkaars taal niet verstaan.

Met een paar simpele Poolse woorden en zinnen kunt u al veel bereiken en misverstanden in de communicatie voorkomen. Dan kunt u eenvoudig duidelijk maken wat er moet gebeuren en wanneer. U weet zeker dat medewerkers uw aanwijzingen begrijpen en het werk op tijd afkomt. Zij zullen het bovendien waarderen dat u zich inzet om hun taal te leren. Dat komt de sfeer op de werkvloer zeker ten goede! 

Wat & hoe

Effectief leren

De taaltraining Pools voor Nederlanders duurt 12 weken en bestaat uit 12 x 2 lessen ‘op locatie’ plus 12 online-lessen. Doel is om in zo kort mogelijke tijd zo veel mogelijk Pools te leren. In de online-lessen wordt de lesstof verdiept met leerzame YouTube- filmpjes, leuke liedjes en uitdagende opdrachten. Een prettige en interactieve manier om nog sneller Pools te leren.

Bij voldoende interesse volgt na de eerste cursus een vervolgcursus waarin u uw kennis van de Poolse taal verder kunt uitbreiden.

Geen tijdsverlies

U en/of uw medewerkers kunnen de training gewoon binnen uw bedrijf volgen, bijvoorbeeld in de kantine of een vergaderzaaltje. Zo verliest u geen kostbare werktijd door reizen naar een aparte cursuslocatie.

Taalniveau medewerkers bepaalt tempo

De training is maatwerk. Dat wil zeggen dat zowel het tempo als de inhoud wordt afgestemd op de deelnemers. Tijdens de eerste les wordt daarom geïnventariseerd hoe uw kennis en spreekvaardigheid is. De lessen vinden plaats in het tempo dat u en andere deelnemers als prettig en uitdagend ervaren.

Afgestemd op specifieke situatie van uw bedrijf

Voordat de taaltraining start, bespreken we welke specifieke taaleisen er zijn. Wat hebt u nodig binnen uw bedrijf? Waar ervaart u problemen? Welke taken wilt u dat uw medewerkers uitvoeren? Aan de hand van de antwoorden op deze vragen wordt de training verder ingevuld qua onderwerpen, woordenschat, grammatica, etc. U krijgt ook waardevolle communicatietips over hoe u effectief kunt communiceren ondanks de taalbarrière.

 

Praktisch

Het maximum aantal deelnemers van de taaltraining Pools voor Nederlanders is 15. Daardoor kan iedereen de individuele aandacht en feedback krijgen die nodig is voor een zinvolle leerervaring.

De totaalprijs van een training hangt af van het aantal deelnemers.
Richtprijs: een taaltraining van 10-15 deelnemers kost € 535 (exclusief 21% btw) per persoon. De kosten voor lesmateriaal bedragen ca. € 40.

Wilt u met meer of minder deelnemers aan de cursus meedoen? Vraag gerust een (vrijblijvende) offerte aan.

Inschrijven

Door hieronder uw gegevens in te vullen kunt u zich inschrijven voor de gekozen opleiding. U ontvangt van ons een e-mail om te bevestigen dat uw gegevens goed ontvangen zijn. De opleider zal vervolgens contact met u opnemen om uw inschrijving definitief te maken.


Datum en locatie

Deelnemer

Geslacht
Voorletter(s)
Tussenvoegsel
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
E-mail
Telefoon

Contactgegevens bedrijf

Bedrijfsnaam
Geslacht
Voorletter(s)
Tussenvoegsel
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
E-mail
Telefoon
Controle
* Verplichte velden

Contact

Door hieronder uw gegevens in te vullen kunt u contact opnemen over de gekozen opleiding.


Naam
Bedrijfsnaam
E-mail
Telefoon
Vraag
Controle
* Verplichte velden

Nieuws

Premie 2020
17-01-2020
Aan het begin van het nieuwe jaar worden er altijd veel vragen gesteld over de premie die bedrijven in de sector afdragen aan het Groenten en Fruit Groothandelsfonds.