Functie
Alle functies
Keurmeester
Medewerker kwaliteitszorg
Thema
Alle thema's
Arbo en Veiligheid
Financieel
Kwaliteitszorg
Leidinggeven en Communicatie
Logistiek en transport
Management
Marketing en Commercie
Ondernemerschap
Productie
Productkennis
Supply Chain Management
Taaltrainingen
Opleidingsniveau
Alle niveau's
VMBO
MBO
HBO
WO

Opleider

N&S Academy N&S Academy
Mathijs Brink
0418-575859
E-mail
Website

Kosten

55

Subsidie

Thema

Kwaliteitszorg
Productkennis

Opleidingsniveau

-

Duur

1 uur

Data en locaties

Nog niet bekend

616 Introductie voedselveiligheid (e-learning)

Bedoeld voor 
Deze E-learning training is ontwikkeld voor medewerkers die op operationeel niveau in de voedingsmiddelenindustrie werken, en regelmatig met producten in aanraking komen.
Door effectieve visuele ondersteuning en hoge mate van interactie is de training geschikt voor verschillende niveaus.

Inhoud
De training bevat de belangrijkste achtergronden van voedselveiligheid en HACCP.

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Waarom is voedselveilig werken zo belangrijk?
  • Onveilige voedingsmiddelen: hoe kunnen producten schadelijk zijn/worden voor de consument? (door chemische, fysische, microbiologische en allergenenbesmetting).
  • Micro-organismen.
  • Allergenen.
  • HACCP: wat is het en hoe werkt het.
  • Hoe draagt persoonlijke hygiëne bij aan voedsleveiligheid.
  • Bedrijfshygiëne: opruimen, schoonmaken, wering van ongedierte 


Gedurende de training komt de cursist verschillende leervragen, interactieve animaties, illustraties en foto's tegen.

De cursist is zo actief bezig met de leerstof en kan oefenen met de inhoud.
De cursist volgt de training via een vast, gestructureerd leerpad. De training wordt afgesloten met een eindtoets.

Certificaat
Na het succesvol doorlopen van de training krijgt de deelnemer een certificaat toegestuurd

Cursusnummer
616

Inschrijven

Door hieronder uw gegevens in te vullen kunt u zich inschrijven voor de gekozen opleiding. U ontvangt van ons een e-mail om te bevestigen dat uw gegevens goed ontvangen zijn. De opleider zal vervolgens contact met u opnemen om uw inschrijving definitief te maken.


Datum en locatie

Deelnemer

Geslacht
Voorletter(s)
Tussenvoegsel
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
E-mail
Telefoon

Contactgegevens bedrijf

Bedrijfsnaam
Geslacht
Voorletter(s)
Tussenvoegsel
Achternaam
Adres
Postcode
Plaats
E-mail
Telefoon
Controle
* Verplichte velden

Contact

Door hieronder uw gegevens in te vullen kunt u contact opnemen over de gekozen opleiding.


Naam
Bedrijfsnaam
E-mail
Telefoon
Vraag
Controle
* Verplichte velden

Nieuws

Aanpassing subsidievoorwaarden 2019
12-12-2018
Met ingang van 1 januari 2019 wijzigen de subsidie voorwaarden van het fonds. De complete voorwaarden en het nieuwe declaratieformulier vind je op de website van het fonds.